Kommande aktiviteter

Julgodis - 22. November

Choklad är en råvara som kan vara lite besvärlig att få att samarbeta. Men ännu klurigare är det att få kolorna lagom mjuka utan att bli sockrig. Och det här med temperatur är ett knivigt kapitel men lätt att kontrollera med en termometer. Och vilka som är de bästa verktygen i godisbaket?

Vi jobbar i två olika grupper med lite mindre deltagare i varje grupp så att vi kan sprida ut oss, en på förmiddagen och en på eftermiddagen.

Material i form av ingredienser och nödvändig utrustning ingår i priset. Ta med eget förkläde och burkar att lägga dina praliner och kolor i. Kostnad 200 SEK per person,

Anmäl deltagande till kontakt@visseltofta.nu

Kväll för kropp och själ - 25. Oktober INSTÄLLT

Kväll för själ och kropp, i Visseltofta kyrka, med Elisabeth Melander och musikerna, Martin Berggren (piano) och Cecilia Weissenrieder (cello).

PGA AV SJUKDOM INGEN KONSERT

Visseltofta Friskola

Visseltoftaskola är nedlagd fr.o.m HT 19.

Projektgrupp arbetar med att att lämna in en anmälan för friskola. Just nu undersöks möjligheterna till bidrag och vi uppmuntrar er alla, föräldrar, mor och farföräldrar och blivande föräldrar att ansluta sig till den grupp som stöder arbetat. Alla är välkomna att jobba för en framtid med en skola i bygden. Projektgruppen Visseltoftas framtid behöver din hjälp, Välkommen att delta i arbetet

Ytterligare information kan erhållas från

Peter Gam petergam@edu-consult.com

Joakim Gullberg jocke_titan@hotmail.com

Tack för din support!

Visseltofta Cafe

Cafet håller stängt. Vi återkommer angående hösten.