Kommande aktiviteter

Inköpsservice

Låt hålla ihop i dessa galna tider. Byalaget erbjuder inköpsservice. Vi är många i Visseltoftabygden som ligger i riskgrupp för att klara en Covid-19 smitta. Om du vill undvika att gå ut och utsätta dig för smitta skriv din inköpslista till kontakt@visseltofta.nu eller skicka ett SMS till Vera 0768-529420 som administrerar och fördelelar inköpen. Vi handlar livsmedel och levererar utanför dörren. Hör av dig senast kl 18.00 för leverans dagen därpå. Glöm inte att meddela din adress.

Ha det så gott - Håll dig frisk!


Plantbytardag 23. Maj

Nu hoppas vi att det blir en lika fin dagsom ifjol med solsken och glada ansikten. Ta med lika fina plantor och sticklingar som i fjol. De kan vara spännade och vanliga. Finn nya eller bara prata med goda grannar. Har du ideer på hur du vill att vi skall lägga upp det eller om du vill hjälpa till välkommen att höra av dig . Byalaget bjuder på kaffe.

Varmt välkomna!

Visseltofta Friskola

Visseltoftaskola är nedlagd fr.o.m HT 19.

En projektgrupp arbetar med att undersöka möjligheter för friskola och vi uppmuntrar er alla, föräldrar, mor och farföräldrar och blivande föräldrar att ansluta sig till den grupp som stöder arbetat. Alla är välkomna att jobba för en framtid med en skola i bygden. Projektgruppen Visseltoftas framtid behöver din hjälp, fyll i följande enkät, klicka här.

Det tar bara några minuter att slutföra.

Ytterligare information kan erhållas från

Peter Gam petergam@edu-consult.com

Joakim Gullberg jocke_titan@hotmail.com

Tack för din support!

Visseltofta Cafe

Cafet håller stängt den 1 April.

Välkomna åter i höst